Droom je al lang van je eigen steigerhouten buitenkeuken maar hebt geen zin om hier honderden euro's voor te moeten betalen? Ben je op zoek naar die ene bouwtekening buitenkeuken, die bij je wensen aansluit, maar is deze nergens te vinden?

Je komt op websites van Praxis, Karwei of de Gamma en vindt daar eindelijk een bouwtekening buitenkeuken. Maar laat dit nou precies degene zijn die jij NIET wilt…

Must read: 5 tips voor het bouwen van een steigerhouten buitenkeuken

Tegen dit probleem liep ik ook voortduren aan. Maar uiteindelijk heb ik een oplossing gevonden, namelijk: Fred's bouwtekeningen. Je kunt inloggen op zijn website en gebruik maken maar liefst 10.000 bouwtekeningen!

Ik weet het, het klinkt overdreven. Maar stel dat jij precies die bouwtekening buitenkeuken wilt die je nergens kon vinden. Dan kan ik je garanderen dat deze wel tussen de bouwtekeningen van Fred zit. Verder vind je in het pakket hulp video's, tips, tricks, je vindt er zelfs software om je eigen bouwtekeningen te maken!

Bouwtekening buitenkeuken gril

Wat krijg je?

Nadat je bent ingelogd op de website van Fred krijg je toegang tot al zijn verzamelde bouwtekeningen. Er worden telkens weer nieuwe gratis bouwtekeningen toegevoegd die jij hierna weer gratis kunt gebruiken! Zit de bouwtekening die jij graag wilt er onverhoopt toch niet bij, dan kun je Fred er gewoon naar vragen. Hij doet dan zijn uiterste best om jouw toch aan die tekening te helpen.

Je hebt altijd een goede bouwtekening buitenkeuken bij de hand!

Nog even alles op een rijtje:

  • Je ingloggegevens worden direct verstuurt, waardoor je direct gebruik kunt maken van de bouwtekeningen
  • Je ontvangt de steigerhouten tuinmeubelen gids
  • Je ontvangt de kippengids met een hele hoop verschillende bouwtekeningen van kippenrennen
  • Toegang tot 10.000 bouwtekeningen 😮
  • Regelmatig nieuwe tekeningen toegevoegd
  • Hierna heb je altijd de juiste bouwtekening binnen handbereik
  • 30 dagen niet goed, geld terug garantie

Klik hier voor heel veel bouwtekeningen waardoor je nooit meer hoeft te zoeken >>

Download hier de buitenkeuken bouwtekeningen van Fred's Bouwtekeningen >>>